Em Faig Gran


Què és l' EM FAIG GRAN?
És  un  projecte  educatiu  destinat  els  joves que  estan cursant  sisè  de primària  i  que l’any  següent faran  el  salt cap  a  l’Institut. Està destinat a  tots  els  alumnes  de  les escoles de la Zona Jove de la Llera del Ter. En  destaquem  les  activitats  que  s'hi  realitzen com;  les  visites als  alumnes de 6é amb antics companys que ja van a l'institut, visites als locals  joves,  a  l'institut, participaran  del concurs  de  microrelats  i de  la jornada de jocs cooperatius!


________________________________________________________

Us deixem amb les activitats del projecte Em Faig Gran d'enguany.

EM FAIG GRAN 2017

JORNADA DE JOCS COOPERATIUS A FLAÇÀ!
La jornada de Jocs Cooperatius a Flaçà serà el proper diumenge 14 de maig. Aquesta activitat està adreçada als joves de 6è i a les seves famílies i amics. Joves de la Zona Jove Te ens ajudaran a dinamitzar la diada
A la cloenda s'entregarà els premis dels microrelats

VISITEM L'INSTITUT DE CELRÀ!

El divendres 12 de maig  els alumnes de 6è, realitzaran la  a visitar l'institut de Celrà. Allà s'hi trobaran amb els delegats de 1r d'ESO que els hi explicaran el funcionament de l'Institut i els ajudaran a descobrir-lo realitzant una gimcana. es fan grans!


VISITEM AL LOCAL JOVE!

Els alumnes de 6é visitaran els locals joves del seu poble, allà s'hi trobaran companys del poble que ara fan 1r d'ESO, els hi explicaran una mica les seves experiències i vivències. Faran un gimcana per conèixer les actitats que es fan al local jove i els companys de primer els resoldran els dubtes


CONCURS DE MICRORELATSI!

Diumenge 14 de maig, dins de la jornada de jocs Cooperatius a Flaçà, es farà l'entrega dels premis als tres finalistes del IV Concurs de Microrelats Em Faig Gran 2017. Podeu veure els microrelats al web.
Molta sort a tothom 

1r premi
Val descompte 40€ Abacus i Waterworld
2n premi
Entrada a Waterworld
3r premi
Entrada a Waterworld

Vols llegir els seus Microrelats? AQUÍ


MICRORELATS ANTERIORS EDICIONS:

EM FAIG GRAN 2013
EM FAIG GRAN 2014
EM FAIG GRAN 2015

EM FAIG GRAN 2016

EM FAIG GRAN 2017

http://extra.girones.cat/zonajoveter/docs/micro17.pdf