dimecres, 18 d’abril de 2018

EM FAIG GRAN 2018

Què és l' EM FAIG GRAN?
És  un  projecte  educatiu  destinat  els  joves que  estan cursant sisè de primària  i  que l’any  següent faran  el  salt cap  a  l’Institut. Està destinat a  tots  els  alumnes  de  les escoles de la Zona Jove de la Llera del Ter. En  destaquem  les  activitats  que  s'hi  realitzen com:

 
CONCURS DE MICRORELATSI!

Dissabte 12 de maig, dins de la jornada de jocs Cooperatius a Bordils, es farà l'entrega dels premis als tres finalistes del VI Concurs de Microrelats Em Faig Gran 2018. Podeu veure els microrelats al web.
Molta sort a tothom 
1r premi
Val descompte 40 € Abacus
2n premi
Val descompte 20 € Abacus
3r premi
Val descompte 20 € Abacus

Vols llegir els seus Microrelats? AQUÍ
MICRORELATS ANTERIORS EDICIONS:
EM FAIG GRAN 2013
EM FAIG GRAN 2014
EM FAIG GRAN 2015
http://extra.girones.cat/zonajoveter/docs/mic2015.pdf
EM FAIG GRAN 2016
http://extra.girones.cat/zonajoveter/docs/mic16.pdf
EM FAIG GRAN 2017
http://extra.girones.cat/zonajoveter/docs/micro17.pdf

JORNADA DE JOCS COOPERATIUS A BORDILS!
La jornada de Jocs Cooperatius a Bordils serà el proper dissabte 12 de maig. Aquesta activitat està adreçada als joves de 6è i a les seves famílies i amics. Joves de la Zona Jove Te ens ajudaran a dinamitzar la diada
A la cloenda s'entregarà els premis dels microrelats
VISITEM L'INSTITUT DE CELRÀ!
El divendres 4 de maig  els alumnes de 6è, realitzaran la  a visitar l'institut de Celrà. Allà s'hi trobaran amb els delegats de 1r d'ESO que els hi explicaran el funcionament de l'Institut i els ajudaran a descobrir-lo realitzant una gimcana. es fan grans!

VISITEM AL LOCAL JOVE!

Els alumnes de 6é visitaran els locals joves del seu poble, allà s'hi trobaran companys del poble que ara fan 1r d'ESO, els hi explicaran una mica les seves experiències i vivències. Faran un gimcana per conèixer les actitats que es fan al local jove i els companys de primer els resoldran els dubtes