dilluns, 8 de maig de 2017

Curs intensiu d'àrbitre de BàsquetLa Representació Territorial de Girona de l'FCBQ ha iniciat una campanya de captació d'àrbitre.
Es tracta d’una activitat integradora, remunerada que a més a més, serveix per conèixer gent, fent noves amistats i viatjar per les comarques gironines.
Per això hem organitzat un curs intensiu per aquest proper mes de juny. Aquest curs es realitzarà a Girona, però si el nombre d'inscrits és suficient no hi hauria inconvenient en fer-lo a qualsevol població de la província. 
Al tractar-se d'un curs intensiu, està dirigit a persones relacionades amb el món del bàsquet que tinguin com a mínim. 16 anys. Es pot compatibilitzar la tasca remunerada d’àrbitre d’escola amb la de jugador, entrenador o qualsevol altre funció dins del món del bàsquet, sempre que tinguin disponibilitat per xiular els dissabtes pel matí. Per poder realitzar el curs caldrà fer una prova d’accés molt senzilla per aquelles persones relacionades amb el bàsquet.
Les dates previstes de la part teòrica (de 15 a 19h) són:
-20 de juny
- 27 de juny
- 29 de juny
- 4 juliol
- 6 juliol
 La part pràctica es realitzarà durant el mes de setembre pavelló de Fontajau (durant el curs s’informarà de la data d’inici). En el cas dels cursos descentralitzats es farà a la mateixa població on es faci el curs. 
 Al web www.fcbqportalarbitral.com trobareu tota la informació necessària per realitzar el Curs d’Iniciació a l’Arbitratge per a la temporada 2016-17. Al mateix web teniu a la vostra disposició els Reglaments de l’FCBQ, així com el Manual de l’àrbitre i el Manual de l'auxiliar de taula, on trobareu part dels continguts en que es basaran la major part de les preguntes de la prova d’accés.
Abans de fer la preinscripció és interessant verificar la normativa per comprovar que s’és apte per realitzar-la. Part del curs està subvencionat per la Representació Territorial, l’alumne només haurà de pagar 22.20€ corresponents a la llicència i l’assegurança una vegada se li designi el primer partit.
Aquelles persones interessades s'hauran d'inscriure a la preinscripció que trobareu a la web.
Per qualsevol dubte o consulta, poden posar-se en contacte al telèfon 972406074.