dijous, 6 de novembre de 2014

Enquesta Jove · Transport Públic

Avui (6 de novembre de 2014) al PIDCE-INS Celrà hem realitzat una dinàmica sobre el "dia mundial sense cotxe" Una enquesta per saber si els joves utilitzen o no el transport públic per anar a Girona i a Fires de Girona. També si van a l'Insti o a veure els amics a peu, amb bici, moto... 

Veieu-ne els resultats que n'hem extret de les 4 preguntes:
Joves enquestats: 100 alumnes


Quin transport fas servir per anar a l'Insti?
60% - Amb bus
Tu i el transport públic
25% - A peu
14 % - Amb Cotxe/Moto
1 % Amb bici/skate

Quan vaig a veure els meus amics del poble hi vaig amb?
45% - A peu
10 % - Amb Cotxe, m'hi porten els pares
45 % Amb bici/skate

Quin transport has utilitzat per anar a Fires de Girona?
10% - Amb bus
10% - Amb tren
80 % - Amb Cotxe/M'hi porten els pares

El dia que he d'anar a girona hi vaig amb:
10% - Amb bus
20% - Amb tren
70 % - Amb Cotxe/M'hi porten els pares