divendres, 18 de juliol de 2014

SORTIDA AL KAIAK DEL TER

Aquest  divendres 18 de juliol anem al kiak del Ter de 10 a 12h
Indicacions
Hem quedat a les 10 h al lloc. Cadascú hi ha d'anar pel seu compte, ja sigui acompanyat per familiar i/o amics ja que en aquesta activitat no podeu oferir servei d'autobús. L'activitat la fem a Colomers, i l'adreça és Parc del Ter, Carretera Costa Brava s/n, 17411 COLOMERS. És un descampat que hi ha un autobús vermell de 2 pisos, segur que l'heu vist moltes vegades). Acabarem l'activitat a les 12 h i us han de venir a buscar al mateix lloc.
Com funciona?
El punt de trobada és a Colomers, veureu una cabana de fusta i un autobús vermell de dos pisos, és allà. Ens donaran una armilla de flotació a cada un a la seva mida i una bossa estanca per posar-hi les nostres coses que no es vulguin mullar (DNI, mòbil, clau de cotxe, menjar…). Un monitor/a qualificat ens acompanyarà fins al riu i us farà una classe d’iniciació i de mesures de seguretat bàsiques. Després de baixar el riu, ens recolliran amb una furgoneta de Kayak del Ter i ens tornara al punt base.
La web de Kayak de Ter per si voleu fer-hi una ullada és:http://kayakdelter.com/
Material necessari:
• Banyador i samarreta
• Calçat apte per caminar pel riu (Esportives velles, Crocs, Xancletes amb velcro que quedin ben subjectes al taló, escarpins…).
• A més a més, es recomana dur : aigua, crema solar biodegradable i gorra o barret pel sol (obligatòri en el període l’estiu).a
• Roba de recanvi (muda, samarreta i pantalons de recanvi)
• Moltes ganes de passar-ho bé!