dimarts, 18 de març de 2014

Entrevista · Mireia Mera

"Els joves de la generació del '96 som molt riallers i feliços"

Mireia Mera i Fernández. 18 anys.  De Medinyà. Està cursant 2n de batxillerat científic a l'institut de Celrà. Les seves aficions són l'esport i la música. Pensa que els joves de la generació 1996' són dinàmics, divertits, riallers i feliços.


Què en penses del moment de crisi que t'ha tocat viure? Doncs que és un moment dur, ja que moltes famílies estan patint i a nivell econòmic. Es nota molt a casa i a fora.

Sobre les noves tecnologies i els joves.. Veure com els joves en depenen d’elles per poder jugar. Com prefereixen quedar-se jugant amb les seves noves “màquines” abans que sortir al carrer amb la pilota, però també la gran capacitat que tenen per adaptar-s’hi.


En relació als hàbits nocturns dels joves, hi ha alguna cosa que t’esgarrifi? No.

Del teu poble, canviaries... la monotonia i la falta de implicació, ja que la gent no s’implica en les noves activitats creades per dinamitzar-lo.

Un lloc preferit del poble... Les serres.

Amb qui aniries a berenar... Amb la Laura Roca.

Un punt fort que et caracteritza.... L’optimisme.

Quina és la teva relació amb la Zona Jove de la Llera del Ter ? Molt bona, participem a les activitats de l'estiu, en el Projecte 13/16, campaments... i els cursos de formació laboral entre d'altres.