dijous, 13 de març de 2014

Entrevista · Laura Roca

Sobre els hàbits nocturns dels joves; "molts dels joves es deixen influenciar amb molta facilitat"

Laura Roca Gifre. 17 anys. De Medinyà. Estudiant  del batxillerat tecnològic a l'Institut de Celrà. Li encanta l'esport,  el dibuix i el cinema. Alguns dels adjectius que pensa que defineix la generació 96' són emprenedors i dinàmics. 


Què en penses del moment de crisi que t'ha tocat viure? És dur veure com hi ha gent que realment ho està passant malament. Són uns temps molt difícils per tothom i esperem que la situació millori aviat.

Sobre les noves tecnologies i els joves... em sap greu veure com l'abast de les noves tecnologies als més petits ha suposat un gran canvi a la seva infància, és a dir: cada cop es veuen menys nens jugant pels carrers. Les típiques joguines tradicionals d'abans han quedat substituïdes per aparells tecnològics, com mòbils, portàtils, iPad's, etc. O bé, la gran addicció de molts dels joves a les noves tecnologies. 

En relació als hàbits nocturns dels joves, hi ha alguna cosa que t’esgarrifi? La facilitat amb què molts dels joves es deixen influenciar.

Del teu poble, canviaries... Res, en tots cas hi afegiria més activitats que poguessin fer els joves.

Un lloc preferit del poble... Can Marroc (de les Serres).

Amb qui aniries a berenar... Amb la meva germana petita, l'Alba.

Un punt fort que et caracteritza.... la paciència.

Quina és la teva relació amb la Zona Jove de la Llera del Ter ? Molt bona, m'agrada col·laborar-hi; sobretot en les diferents activitats d'oci que es fan als diferents pobles de la zona.