dijous, 6 de març de 2014

Entrevista · Judit Muriscot

Us presentem les entrevistes del BUTLLETÍ ZONA JOVE TER, en aquest primer número, us donem a conèixer els reporters de la generació 96, cada dia un de diferent. Ells i elles seran els encarregats d'entrevistar a joves dels pobles de la Zona Jove Ter.
Els joves també diuen la seva, escolteu-los!

Judit Muriscot. 17 anys. De Sant Jordi Desvalls. Estudiant de batxillerat social a l'Institut de Celrà. Entre les seves aficions trobem el teatre i passar el temps lliure amb els amics. De la Generació 1996 creu que són en general joves simpàtics, sociables i amb ganes de festa. 

Què en penses del moment de crisi que t'ha tocat viure? Que ho tindrem molt difícil quan ens posem a treballar, si no canvien les coses...

Sobre les noves tecnologies i els joves... Perdem interacció social quan quedem en persona, fins i tot en directe tothom està connectat. I que tothom, inclosos els joves, està enganxat al mòbil.

En relació amb els hàbits nocturns dels joves, hi ha alguna cosa negativa... Que la gent comença a consumir drogues (tabac, alcohol...) molt aviat.

Del teu poble, canviaries... que hi hagués més coses per als joves i més gent de la meva edat, sóc l'única de la meva generació!

Un lloc preferit del poble... darrere del polivalent, hi ha unes vistes precioses.

Amb qui aniries a berenar?  ai! no ho sé...

Un punt fort que et caracteritza: Sóc optimisme i responsable.


Quina és la teva relació amb la Zona Jove de la Llera del Ter? Participo a les tardes joves, cada divendres intento anar a veure la Irene a la Zona Jove, allà organitzem activitats amb els joves de Sant Jordi com la gimcana jove, Nadal, fem creps...