dimecres, 12 de març de 2014

Entrevista · Carla Oliver

"Tenim tot el futur per endavant, hem de treballar dur perquè així ens serà més fàcil superar el moment de crisi que vivim"

Carla Oliver Ponsatí. 18 anys. De Flaçà. Estudiant de batxillerat tecnològic. Les seves aficions són jugar a bàsquet, anar amb bici i llegir. Pensa que alguns dels adjectius que defineixin els  joves de la Generació 1996 són coratjosos i esperançats.


Què en penses del moment de crisi que t'ha tocat viure? Crec que ara que tenim tot el futur per endavant hem de treballar dur perquè així ens serà més fàcil superar aquests temps.

Sobre les noves tecnologies i els joves... Em sorprèn la gran facilitat que tenim per adaptar-nos-hi, em preocupa que cada vegada en depenem més.

En relació amb els hàbits nocturns dels joves, hi ha alguna cosa negativa... Crec que no. Fem el mateix que han anat fent tots els joves fins ara.

Del teu poble, canviaries... l'escola, m'agradaria canviar l'escola en si. És molt vella i no està gaire ben situada, té la via del tren al costat.

Un lloc preferit del poble... la piscina.

Amb qui aniries a berenar?  amb en Christopher McCandless.

Un punt fort que et caracteritza: sóc responsable.


Quina és la teva relació amb la Zona Jove de la Llera del Ter? Vaig participar al curset de premonitors que vau organitzar i una vegada també vaig anar a un taller de galetes.