dilluns, 17 de març de 2014

Entrevista · Adrià Feixas "Els joves no prenem les responsabilitats que ens poden ocórrer per consumir begudes alcohòliques a les festes."

Adrià Feixas Isaac. 17 anys. De Bordils. Estudiant d'Ensenyament de Tècnic de Futbol. Les seves aficions són l'esport, en general. Les paraules que se li acudeixen quan pensa en la Generació 1996 són "amigable i divertits"


Què en penses del moment de crisi que t'ha tocat viure?
És un moment complicat pels joves ja que en el nostre futur en el treball se'ns complica i molt.

Sobre les noves tecnologies i els joves...  que les persones es passen tot el dia a casa jugant a la play, ordinador i no gaudim de la natura que ens ha fet néixer (aigua, aire, terra) Sobre les noves tecnologies em sorprèn la velocitat que t'assabentes de seguida del que pot ocórrer al moment, ja sigui d'aquí o de fora.

En relació als hàbits nocturns dels joves, hi ha alguna cosa que t’esgarrifi? No prenem les responsabilitats que ens poden ocórrer per consumir begudes alcohòliques a les festes.

Del teu poble, canviaries... L'estat de la carretera. 

Un lloc preferit del poble: els arbres blancs, és un lloc que m'agrada molt perquè és molt característic del meu poble.

Amb qui aniries a berenar? amb persones que ens portem bé des de ben petits (Pau Pons, Carles Freixas, Albert Homs... ) 

Un punt fort que et caracteritza: la meva simpatia.

Quina és la teva relació amb la Zona Jove de la Llera del Ter? Hi tinc molt bona relació. En vàries activitats he tingut la oportunitat de vire-les com a organitzador i en altres com a practicant. He pogut apendre com es poden organitzar actes i activitats per la gent jove.