dimarts, 8 d’octubre de 2013

Concurs per al disseny de les papereres de reciclatge del paper i cartró a les escoles del GironèsL'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal del Gironès organitza, el concurs per al disseny de la paperera de reciclatge del paper i cartró per a les escoles de la comarca. El termini, per a la presentació dels projectes, finalitza el 15 de novembre.

Vols participar-hi?
 Fa ja gairebé 15 anys que s'utilitza la paperera de cartró per al reciclatge del paper que el Consell Comarcal del Gironès distribueix, de forma gratuïta, entre centres educatius, associacions i empreses de la comarca. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitar una paperera per a poder recollir selectivament el paper i el cartró que es genera.

Aprofitant l’inici del curs escolar, l'Àrea de Medi ambient convoca, a les escoles del Gironès, el concurs per crear la imatge de la nova paperera i seleccionar nous dibuixos i eslògans que ajudin a impulsar el reciclatge del paper i el cartró.

Representants del Consell Comarcal del Gironès seleccionaran un disseny guanyador i quatre finalistes entre tots els participants. El premi per a la classe de l'alumne guanyador serà una visita guiada a un espai natural del Gironès. El millor premi, però, serà veure els dibuixos dels finalistes i del guanyador impresos a la paperera, juntament amb els seus noms i el de la seva escola.

El termini per a la presentació dels treballs, que ja està obert, finalitza el 15 de novembre.

Per a més informació: educacioambiental@girones.cat

*Us adjuntem les bases del concurs.