dimecres, 19 de setembre de 2012

CURS MANIPULADOR D'ALIMENTS


CURS BÀSIC DE FORMACIÓ PER A MANIPULADORS D'ALIMENTS
DEL COMERÇ MINORISTA I LA RESTAURACIÓ

Curs orientat als treballadors de comerç minorista d’alimentació i la restauració que es trobin dins d’equipaments municipals.
Té per objectiu identificar els perills relacionats amb els aliments, com prevenir-los i les conductes i hàbits d’higiene personal. També es parla de la legislació que regula aquest sector i de tot el mon dels prerequisits que han de complir les empreses relacionades amb els aliments. També aspectes relacionats amb la manipulació dels aliments.
Destinataris: Curs orientat als treballadors de comerç minorista d’alimentació i la restauració que es trobin dins d’equipaments municipals.

Fitxa tècnica
Dates: 22 de novembre de 2012
Lloc: Dipsalut (
972 41 47 20) Consulteu l'adreça abans de venir al curs, ja que tenim previst traslladar-nos en aquestes dates.
Hora: de 10.00 a 14.00 h
Durada: 4 hores
Període d'inscripció: del 17 de setembre fins a quinze dies abans de començar el curs o fins a cobrir les places.
Places: 25
Preu del curs per alumne: el curs és gratuït per l'alumne, però te un cost per a dipsalut de 60 euros per alumne.
Imparteix: Col·legi de veterinaris de Girona.
Acreditació: Certificat d'assistència del curs.
Avaluació: Assistència del 100% de les sessions i actitud positiva durant el curs.

 
Inscripcions
 El període d'inscripció a aquest curs s'obrirà el proper 17 de setembre.
La inscripció es fa a través de la web de Dipsalut: http://www.dipsalut.cat/inscripcio-formacio. Podeu clicar la pestanya sol·licitud que hi ha a dalt o bé a través de l'apartat "tramit i gestions"

HI HA UN ALTRE CURS IGUAL, EL 12 DE DESEMBRE