dilluns, 30 de juliol de 2012

1R CONCRUS DE COQUES DOLCES I PASTISSOS DE LA FESTA PETITA DE BORDILSBASES DEL CONCURS

1. El concurs de coques i pastissos es celebra en el marc de la Festa Petita de Bordils, el dissabte 4 d’agost.
2. Poden participar-hi tots els veïns i veïnes de Bordils i rodalia, sense límit d'edat.
3. Les coques i pastissos han de ser d'elaboració pròpia, en cap cas comprats i han de ser per a unes 6 persones aproximadament.  
4. Hi haurà cinc premis:
a) El pastís/la coca més saborosa: un sopar o dinar per a dues persones al restaurant del centre de visitants del Gironès a Sarrià de Ter i dues entrades al Centre d'interpretació del Territori.
b) El/la més original: un val descompte de 20 euros per a un establiment comercial de Bordils.
c) El/la més tradicional: un val descompte de 20 euros per a un establiment comercial de Bordils.
d) El/la més acolorida: un val descompte de 20 euros per a un establiment comercial de Bordils.
e) Premi especial Gust Jove: dos berenars o esmorzars (valorats en  un màxim de 10 euros) en algun dels bars de Bordils (per a infants i joves fins a 16 anys).
5. L’organització es reserva el dret d'escollir els membres del jurat que seran persones vinculades a les entitats locals.  
6. Els participants han  de portar les seves coques i pastissos el dia 4 d’agost , de 16.30 a 17.45  h (abans del lipdub), al local de joves de Bordils (darrere la pista vella).
7. Els/les concursants s'han d'inscriure prèviament (fins al 3 d’agost) a les oficines de l’Ajuntament de Bordils o enviant un correu electrònic a ajuntament@bordils.cat.
8. Els participants accepten aquestes bases i cedeixen els seus pastissos i coques per a la degustació lliure i gratuïta per als assistents al sopar popular de la Festa Petita.
COMISSIÓ DEL CONCURS DE COQUES I PASTISSOS